Kérdése van? Keressen minket! Tel.: 06 1 603 9878 e-mail: info@professionalfishing.hu
Promix Method Pellet Box - Téli
Promix Method Pellet Box - Téli
1 190 Ft

Promix Method Pellet Box - Téli

A Method Box 4in1 hideg vízre fejlesztett keverék a legnehezebb időszakban, a lehűlt vizekben fejti ki legjobban csalogatóhatását. Markáns, halas illatú!

4 féle Aqua Garant pellett meghatározott arányú keveréke, melynek szemcsemérete 1,5-2mm. Az arányokat a tesztidőszak alatt folyamatosan finomítottuk, míg végül előállt egy olyan keverék, amely a lehető legtöbb vízben, és időjárási körülmények között is maximálisan teljesít.

A kimagasló beltartalom megtartása mellett a lehető leggyorsabb bontás volt az elsődleges szempont. Sok egyébként jól teljesítő etetőanyag ennél a pontnál vérzik el. Ha a keverési arányokat betartod, olyan mixet kapsz, ami a leghidegebb vizekben is gyorsan bont. Az állaga úgy lett beállítva, hogy becsapódás után nagyjából 6mp-ig szinte nem is mozdul a kosárban. Ez az idő általában elég a kosár fenékre süllyedéséhez. Ha letelik ez a kis idő, a kosár szinte felrobban, olyan gyorsasággal történik meg a bontás.

A termék praktikus keverőedényben kerül forgalomba, amely egyszerű bekeverést tesz lehetővé. Mindőssze 2dl folyadékot kell hozzáönteni, jól összerázni, 15-30 percet állni hagyni, majd élvezni az élménypecát :) A keverőedény visszazárható, újra felhasználható.

Hideg vízi versenyeken is bizonyította fogósságát. Ajánlott csalik: csonti, pop up, balanszírozott vagy sűlyedő pelletek, minibojlik.
1 190 Ft
Adatok
Cikkszám
PR_0210126_B_TE_001