Kérdése van? Keressen minket! Tel.: 06 1 603 9878 e-mail: info@professionalfishing.hu
Technopufi Maxi Fokhagyma
Technopufi Maxi Fokhagyma
240 Ft

Technopufi Maxi Fokhagyma

TECHNOPUFI

Optimális keménységű, színes, aromásított, horogra való műanyag habgolyócska elsősorban meglebegtetett horoggal történő fenekezős horgászathoz. Önmagában fogós, de hagyományos csalikkal is kombinálhatjuk. Nem romlik meg, nem ázik le a horogról, többször is felhasználhatjuk.

Megjelenése óta a kreatív horgászok kelléktárának szerves része. Felhasználási lehetősége igen széleskörű, a legtöbben mégis a csali meglebegtetésére használják eredményesen. Társíthatjuk élő csalikkal, kukoricával, pellettel, de még bojlival is. Legfontosabb jellemzője a felúszó képessége. Ez a tulajdonsága igen eredményes felhasználást tesz lehetővé álló- és folyóvízen egyaránt. Mind a horgot, mind a csalit lebegtethetjük vele külön-külön. Sok-sok íz és 4 méret biztosítja a mindenkori optimális eredményességet, az alkalmazkodást a célhalakhoz, nagyságukhoz, kapókedvükhöz és a használt horgász eszközeinkhez. Sok kísérletező kedvű horgász különösen a folyóvízi rövidelőkés feederezéshez használja igen eredményesen, amikor önmagában a TECHNOPUFI-t kínálják fel a horgon. A BOGÁNCS pontyozó szereléken is úgy célszerű csalizni vele, hogy egyetlen szem, megfelelő méretű TECHNOPUFI legyen csupán a horgok öblében. A Technoplanktonos fenekező előkéken is ez a legeredményesebb csalizási mód. A TECHNOPUFI napjaink legjobb ár-érték arányú csalija.

Méretválaszték: mini, midi, maxi, extra. Azt a méretet válasszuk, amelyik jól megemeli a csalinkat! Csontkukachoz elég a mini, kukoricához a midi, csalifüzérhez vagy bojlihoz a midi vagy az extra lesz a nyerő. Döglött csalihal belsejébe annyi natúr midi TECHNOPUFI-t tömjünk, amennyi éppen lebegővé teszi!

Ízválaszték: natúr, vanília, ánizs, pontyMIX, dévér, méz, eper, amur, kagyló. Alapesetben célszerű, ha a csalink ízesítése azonos a TECHNOPUFI aromájával. Érdemes ám bátran kísérletezi, mert a különböző ízesítésű csemegekukorica csali és például a vaníliás vagy kagylós pufi gyakran hozza meg a kapást.

240 Ft
Adatok
Cikkszám
TmaxiF