Hívj, vagy írj nekünk! 0616039878 | info@professionalfishing.hu

Hívj vagy írj nekünk! 061 603-9878 | info@professionalfishing.hu

Daiwa Powermesh Method F. 3.30m 60g feeder bot

A DAIWA a 2019-es szezonra a POWERMESH feederbot-családdal
minőségi feederbot-sorozatot kínál, a botok ár/teljesítmény aránya egészen
kimagasló! Minden modellhez 3 különböző erősségű karbon rezgőspiccet
adunk.

Rendkívül könnyű és erős botok divatos kialakítással!

A Powermesh feedereknél mérnökeink nagyon könnyű és karcsú kialakítást helyeztek előtérbe, amelyek gyors akciót mutatnak. A nagy tömörségű karbon test nagy rugalmasságot biztosít. Az anyagot keresztkötésű szénszálakkal erősítették.

A 60g és 100 g közötti méretek tökéletes választás a közepes távplságokhoz. A könnyű gyűrűzés erősíti a gyors akciót, és így lehetővé teszik a hosszabb és pontosabb dobásokat. Két üvegszál és egy szénszálas rezgőspicc lehetővé teszi a változó körülményekhez való alkalmazkodást és nagyon kis kapások jelzését is.

A 125 g-os típus számos módszerhez alkalmazható, és szó szerint a hosszú és célzott dobásokra fejlesztettük ki. A kissé nagyobb gyűrűk támogatják a nagyobb távolságok meghorgászását. Egy üvegszál és egy szénszálas spiccel forgalmazzuk.

A nehéz 150g-es botok nagy folyókon és nehéz vagy nagy távolságokhoz való horgászatra szolgálnak. Ezek a botok elegendő energiát biztosítanak. Az üveg és a szénszálas spiccek nagy gyűrűi könnyen ellenállnak a behatásoknak.


HMC + ® szénszál blank
Cork / EVA markolat
Titán-oxid gyűrűk
Adatok
Márka
Daiwa
Súly
0
Cikkszám
11780-336