Kérdése van? Keressen minket! Tel.: 06 1 603 9878 e-mail: info@professionalfishing.hu

Ajándéktárgyak

A Delphin AREA ID egy praktikus irattartótok, amelyek célja a horgász és más engedélyek tárolása. Mostantól tökéletes áttekintést kap az összes, egyetlen helyen megtalálható dokumentumról. A tok belseje tolltartóval, és hálózsebbel van felszerelve, ahol tárolhatja engedélyét. A másik oldalon 4 kicsi zseb található, amelyek például bankkártya, személyi igazolvány, vezetői engedély, tárolására szolgálnak. Ezen zsebek mögött egy nagy zseb is található.
K...
4 071 Ft
Fogd meg és engedd el - ez az út, amelyre egyre több horgász rátér. Számukra készült egy eredeti, fogd meg és engedd el légfrissítő ponty motívummal, amelyet a horgász visszaenged a vízbe. Az elasztikus gumi lehetővé teszi, hogy bárhová felakaszthassa.
470 Ft
Kiváló minőségű öntapadó matrica a CATCH ME! sorozatból, mely elsősorban a csuka horgászokat örvendezteti meg. Bel- és kültéri alkalmazásra egyaránt alkalmas, így használhatja autóján, horgász ládáján, vagy egyéb felszerelésén. Mutassa meg mindenkinek, mely hal áll legközelebb a szívéhez! Figyelmeztetés: A felületet ragasztás előtt meg kell tisztítani és hagyni kiszáradni. A matrica sima felületekre alkalmas.
390 Ft
Kiváló minőségű öntapadó matrica a CATCH ME! sorozatból, mely elsősorban a ponty horgászokat örvendezteti meg. Bel- és kültéri alkalmazásra egyaránt alkalmas, így használhatja autóján, horgász ládáján, vagy egyéb felszerelésén. Mutassa meg mindenkinek, mely hal áll legközelebb a szívéhez! Figyelmeztetés: A felületet ragasztás előtt meg kell tisztítani és hagyni kiszáradni. A matrica sima felületekre alkalmas.
390 Ft
Kiváló minőségű öntapadó matrica a CATCH ME! sorozatból, mely elsősorban a süllő horgászokat örvendezteti meg. Bel- és kültéri alkalmazásra egyaránt alkalmas, így használhatja autóján, horgász ládáján, vagy egyéb felszerelésén. Mutassa meg mindenkinek, mely hal áll legközelebb a szívéhez! Figyelmeztetés: A felületet ragasztás előtt meg kell tisztítani és hagyni kiszáradni. A matrica sima felületekre alkalmas.
390 Ft
 
Szűrés
Márka