Kérdése van? Keressen minket! Tel.: 06 1 603 9878 e-mail: info@professionalfishing.hu

Ernyő / sátor / sátras ernyő

-210D PU vízálló anyag
-250cm palástméret
-Hegesztett varrások
-Speciális kialakítás
-üvegszálas könyíttett vázszerkezet
-fém szár 19mm átmérővel
25 990 Ft
Hegesztett varrásokkal rendelkező, alumínum rudakkal merevíthető!

Az aljzat kivehető, a front rész felhajtható.


Méret: 270x265x210 cm
Tömeg: 10,5 kg
Anyag: 210 PVC
Vízállóság: 2000 mm/m2
69 900 Ft
Profi bojlis sátor, nagy vízállósággal!

Két személy számára, a legjobb minőségű anyagokból készült. Szúnyoghálóval és rögzítőcsapokkal van felszerelve. Fő jellemzője, hogy gyorsan összeszerelhető.


Méret: 250x250x170 cm
Tömeg: 11 kg
Szállítási méret: 105x22x22 cm
Vízállóság: 5000 mm/m2
79 900 Ft
10 db-os masszív sátor leszúró készlet.

Vízálló, praktikus textiltokban elhelyezve. A leszúrók menetes kialakításának köszönhetően akár keményebb talajba is csavarhatóak.


Méret: 40 cm
Kiszerelés: 10 db
5 490 Ft
Új továbbfejlesztett a nagy méretű sátrak királya. A YURTA NEO jellemzője a nagy belső tér, mely biztonságot add a hosszabb horgásztúrákon. Ebbe a sátorba könnyedén el tud helyezni 3 horgászágyat és még marad bőven mozgás tere. A sátor alapját masszív hárombordás ívelt szerkezet alkotja, melyek a tetején ki vannak merevítve. Ezen kívül a sátor rendelkezik 2 merevítő távtartóval az oldalán is, a még jobb stabilitás érdekében. A jó minőségű anyag és az összes varrás átragasztásával ez a sátor b...
157 460 Ft

A Delphin YURTA bivak minden horgásznak hatalmas teret és menedéket nyújt a hosszú expedíciók során. 310 cm szélessége, 390 cm hossza és 180 cm magassága a nagyméretű sátrak királyává emeli. A belsejében 3 kisebb ágy helyezhető el "U" alakban vagy 3 nagyobb párhuzamosan egymás mellett. Alapját masszív csőszerkezet alkotja három fő bordaívvel. Az ívek kölcsönösen a sétor tetején egy vonalban merevítettek. Az elülső két borda oldalsó távtartókkal is rendelkezik. Az elülső részen emellett árnyékoló ív is található. A bejárat feletti árnyékoló 70 cm hosszú! Az árnyékolón 2 db bottartó helyezkedik el. Az árnyékolónak köszönhetően nem ázik be a sátor előtt felejtett lábbeli. Erős vihar esetén megakadályozza, hogy az esőcseppek az ajtó moszkítójára kerüljenek. Természetesnek számít az áttetsző ablakkal vagy textíliával történő lefedés. Az elülső részen az ajtó mellett két ablak is található, mindkettő moszkító hálóval védett áttetsző ffólia ablakok vagy textília fedés lehetőségével. A fólia ablakok a csomagolás részét képezik, így nem kell semmit külön vásárolnia. A sátor gyors szellőztetéséről sem feledkeztünk meg. Erre a hátsó dupla ablak szolgál, amely szúnyoghálóval vagy textíliával fedhető. A sátor kedvezőtlen körülmények között is rendkívül stabil. Mindez a 13 rögzítő elem rendszerének köszönhető. A csomagolás természetesen szilárd és erős csapokat is tartalmaz. A padló ellenálló, rögzítése tépőzár segítségével történik. A sátor könnyebb felállításához a padló megjelelölt bejárattal rendelkezik. Belül a sátor mennyezetén 3 db horog található, melyek például lámpa felfüggesztésére használhatók. A varratok aláragasztottak éss vízállók. A sátorhoz burkolat is kapható. Elhelyezésével a napellenző alatt további kb. 40 cm zárt térhez jut hozzá. A burkolat emellett javítja a sátor hőszigetelő tulajdonságait. A Delphin YURTA sátor a legigényesebb horgászok szükségleteihez is maximálisan alkalmazkodik!

Műszaki paraméterek:
Méret (sz x mé x ma): 305 x 385 x 175 cm
Napellenző: 70 cm
Vízoszlop: 5000 mm
Száll. méret: 125 x 30 x 30 cm
Sátor tömege: 13,5 kg