Szűrés

Ár
15 900 Ft - 649 900 Ft
Márka
Termék státusza

TOP termékek

Házhozszállítás

Szűrés

Hívj vagy írj nekünk! 061 603-9878 | info@professionalfishing.hu

Etetőhajó, radar

74871019

Carp Expert Speedy 1001D etetőhajó - magyar nyelvű menüvel Az 1001D modell radarral és GPS-el van szerelve.

Mindegyik etetőhajó a legmagasabb minőségben készült, hínár és zsinór felszedés elleni védelemmel (zárt házban elhelyezett propeller).

- Fordulóköre 50 cm!
- Maximális sebessége 60 m/perc.
- Katamarán test.
- A GPS-es változat 1-5 perc alatt csatlakozik a műholdakhoz. A GPS működése

- 30 különböző helyet lehet eltárolni a memóriában 
- Az előre beállított GPS pontok között automatikusan képes közlekedni.
- Ha elveszíti a jelet, automatikusan visszatér a kiinduló pontra.
- Kiszámolja és jelzi a távolságot a part és a beállított horgászhely között.
- Az első és hátsó ledek jelzik ha a hajó eléri a horgászhelyet, ahol le szeretnénk tenni a felszerelést.

Halradar specifikációi:

- Méri a víz hőmérsékletét
- Max. 30 méteres vízmélységig használható.
- 4 fókuszú vízmélység érzékelés (2-5 m; 5-15 m; 15-20 m; 20-30 m)
- Állítható hal ikon méret.
- 3 féle hal jelzés érzékenység
- Rajzolja az aktuális medret.Technikai paraméterek:

- 2 csalitároló rekesszel rendelkezik
- Kapacitása: 2 x 1 kg
- Egyszerre 2 szereléket tudunk bejuttatni
- Hatótávolság: 500m, ami az időjárás függvényében változhat
- Távirányító üzemideje max. 10 óra (tölthető, mini usb)
- 2 db 5 Ah akkumulátor, melyek maximális sebességgel 1,5 órát bírnak
- Akkumulátor töltő (AC adapter) a hajón
- Méret: 63cm x 43cm x 24cm
- Súly: 8kg elemekkel
- Leszerelhető fogantyú
- 2 db nagy teljesítményű propeller
- Elől hátul nagy fényerejű led
- A két motor külön működikSzerviz háttere: Gyártói 1 éves Garancia, illetve szerviz!  
  A termék teljesen magyar nyelvű menürendszerrel rendelkezik, így azon horgászoknak is kiváló alternatívát jelent, akik az angol menü miatt hezitáltak eddig egy etetőhajó beszerzésén. Fontos!

A hajót minden horgászat előtt újra kell kalibrálni, mivel a műholdak helyzete folyamatosan változik. 
Ezzel kiküszöbölhetőek olyan problémák, mint a GPS jel elveszítése.

Az akkumulátor károsodásának megelőzése - a rövid kisütési és töltési ciklusok elkerülése

Az akkumulátor a tipikus ügyfél számára lett optimalizálva, aki minden használatkor megadott órán át használja a hajókat, majd egy hosszú töltéssel tölt. A hajó akkumulátor a hosszú töltések függvényében hosszútávon magas kapacitású marad. Ha az akkumulátort rövid ideig, azaz 1 vagy 2 óráig ismételten használatba veszik, majd rövid ideig, akár csak félig töltik, akkor megsérül - élettartama rövidül. Sok felhasználó használja a hajókat 1 vagy 2 órára, majd a használatok közben, újra bedugja őket töltésre, de nem várja meg a 100%-os töltöttségi állapotot. Ez az akkumulátorok sérüléséhez vezethet,  ez használatból eredő probléma. Még egy fontos tényező: Használat után, fontos, hogy feltöltésre kerüljön újra az akkumulátor, ne lemerülve kerüljön tárolásra, mivel ez is csökkenti az élettartamát, tölthetőségét. Az újbóli feltöltés után, tároláskor le kell venni a sarukat, majd ki kell venni magát az akkumulátort.

Márka :
Carp Expert
429 900 Ft
DGAM0029

Deeper szonártartó etetőhajóhoz

Egyedi, a Deeper PRO/CHIRP sorozat szonárjainak alakjához illeszkedő kialakítás. Az etetőhajóhoz való Deeper szonártartó a legtöbb etetőhajóra felszerelhető, szerszám vagy fúrás nélkül.

- Anyag: Műanyag, rozsdamentes acél
- Kibővített hosszúság: 18–28 cm/7–11 hüvelyk
- Méret: 26 cm x 10 cm/10,2 hüvelyk x 3,9 hüvelyk
- Súly: 100 g/3,52 uncia
- Kompatibilis a következőkkel: Deeper PRO / CHIRP sorozat

Márka :
Deeper
16 900 Ft
DGAM0431

Deeper Fishfinder START

A Deeper START bedobható halradar tökéletes horgászeszköz alkalmi horgászathoz. A halakat gyorsan megtalálhatja az egyszerű vizuális elemeket megjelenítő Alap megjelenítési móddal. A pontosabb megjelenítéshez váltson Nyers módra, amelyben a részletes és szűretlen hangradaradatokat tekintheti meg.

A családdal

A Deeper START halradar azonosítja a halak helyzetét és a fenék növényzetét, így gyerekeid nemcsak halat fognak, hanem a tudományról és a természetről is tanulnak mindeközben. Felkelti az érdeklődést, ráveszi a gyerekeket, hogy kimozduljanak a természetbe, amíg nagyszerű családi időtöltésen vehettek részt.

A barátokkal

Akár tízen vagytok, akár csak ketten, a Deeper START halradar segít megtalálni a tökéletes horgászhelyet, és így több időt szánhattok a kapásokra, a halak összemérésére és lazulásra a barátokkal. Horgássz éjszaka a START automatikus fényének segítségével. A barátokkal horgászni a legjobb időtöltés!

Alkalmi horgászoknak

Akár hétvégi harcos vagy, vagy csak időt szánnál magadra, a Deeper START halradar tökéletes választás a hobbihorgászathoz a kikötőből vagy a partról. Meghatározza a halak tartózkodási helyét, megmutatja a meder felépítését és a növényzetet, így kevesebb időt kell szánnod a jó hely megtalálására és több marad a kapásokra és a kikapcsolódásra.

Termékadatok

Anyag: ABS

Szonár típusa: Egysugaras frekvencia (a sugár kúpszöge) 120 kHz, 40°

Mélységi tartomány: Max / Min: Max 50 m, Min 0,5 m

A szonár szkennelési mértéke: 10 szkennelés/másodperc

Működési hőmérséklet tartomány 0°C-tól 40°C-ig

Belső akkumulátor: Lítium polimer, 3,7 V, tölthető, 850mAh

Tápbemenet (az akkumulátor töltéséhez) 5 V DC, max 650 mA

Csatlakozás típusa: Vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat: 802,11 b/g 2,412 GHz, egycsatornás 802,11 b, max TX power: +20 dBm, érzékenység: -91dBm 802,11 g max TX power: +17 dBm, érzékenység: -75 dBm

Csatlakozás hatósugara Akár 50 m. A hatósugár függ az operációs rendszertől és az okostelefon típusától

Működési idő egy töltéssel Akár 6 óra

Töltési idő 2 és fél óra

Márka :
Deeper
49 900 Ft
DGAM0007

Flexible Arm Mount 2.0

Változtasd a csónakodat, kajakodat vagy úszócsövedet hi-spec szonár rendszerré. Hihetetlen térképek létrehozásához vagy a zsákmány helyének pontos meghatározásához elég, ha Deeper hangradarját (3.0, PRO, PRO+, PRO+ 2, CHIRP+ vagy CHIRP+ 2 modellek) a rugalmas karhoz erősíti, ez utóbbit a csónakhoz rögzíti, és trollingozni kezd.

Hullámmozgást lekövető kialakítás

Az új Flexibilis kar 2.0 függőlegesen 20 cm-t képes mozogni. Így a szonárod a vízfelszínen fog maradni, állandó kapcsolatot biztosítva okostelefonoddal.

Szuper erős záródás

Az új G-bilincs teljesen biztosan kapcsolódik a hajódhoz. Biztonságosan hozzáerősíthetjük a hajó bármely részéhez, ami 70 mm vastag, vagy annál kevesebb.

Megnyújtott hosszúság

A maga 79 cm-ével az új Flexibilis kar 2.0 számos pozícióban használható, lehetővé téve így, hogy még több hajóra tegyük fel.

Márka :
Deeper
28 900 Ft
DGAM2001

Deeper Quest etetőhajó

Eljött az ideje, hogy új kihívást tűzzünk ki magunk elé, és valami nagyobbat alkossunk. Szó szerint. Szonártechnológiai tapasztalatunkra alapozva olyasmit készítsünk, amit eddig soha – egy etetőhajót. Méghozzá azonnal bevethetőt. Csúcstechnológiásat, ám könnyen irányíthatót, amely sokoldalúságához képest méltányos áron kapható. És az se árt, ha jól néz ki.

MIÉRT VÁLASSZA A DEEPER QUESTET? Saját fejlesztésű, használatra kész etetőhajó a tökéletes pontyhorgász élményhez. Feltérképezi a vizet, és elviszi a csalit a kivánt pontra. Dióhéjban ennyi. Emellett temérdek olyan fantasztikus funkcióval rendelkezik, amelyet minden pontyhorgász nagyra tart.

MIÉRT VÁLASSZA A DEEPERT? Úttörők vagyunk a bedobható okosszonár-technológia területén. 2013-ban megjelent első okosszonárunk óta mindig csak arra törekedtünk, hogy folyamatosan innovációs kihívásokat keresve fejlődjünk és tökéletesedjünk. Kiemelkedő minoségű, Európában tervezett és gyártott szonárjainkhoz a hét minden napján, éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálat áll rendelkezésre. Számunkra mindig a horgász az első.

ROBOTPILÓTA-RENDSZER BEÉPÍTETT GPS-SZEL Az etetőhajó adott területet automatikusan beszkennelve batimetrikus térképet készít, vagy bejárja a kijelölt többpontos útvonalat, amíg ön összeállítja a felszerelés többi részét, és előkészíti a csalit, vagy csak pihen egyet. A GPS pontossága 1 m. A Deeper Questet elküldheti egy meghatározott pontra, ahol az kiszór akár 2 kg / 3 l csalit, majd visszajön.

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ, DE CSENDES A Deeper Quest 2db, kefe nélküli egyenáramú villanymotorja komoly teljesítmény nyújt, és eléri a 3 km/h sebességet. Nagy teljesítményű, hatékony, tartós és csendes, ha lassan halad.

BEÉPÍTETT BIZTONSÁGI FUNKCIÓK Ha merül az akkumulátora, vagy hatótávon kívülre került, a Deeper Quest visszatér a beállított kiindulási pontra. A motorok növényzet elleni védelemmel is rendelkeznek.

A fekete színű Deeper Quest két első és négy hátsó lámpájának köszönhetően még rossz fényviszonyok között is könnyen meglátható. Ezenfelül nagy méretű, stílusos hátizsák jár hozzá, amelybe nemcsak az etetőhajó, hanem az összes kiegészítő és sok minden más is belefér

CHIRP SZONÁRMODUL 3 SUGÁRFREKVENCIÁVAL Térképezze fel a vizet a Deeper Questtel, így gyorsabban felfedezheti a halak kedvenc tartózkodási helyeit. A 47°-os (100 kHz) széles látószögű sugárral nagyobb területet deríthet fel, majd közelebbről megtekintheti a 20°-os (240kHz) közepes sugárral, a 7°-os (675kHz) szűk látószögű sugárral pedig konkrét pontokra közelíthet rá.

MIT ÉRTÜNK CHIRP ALATT? A hagyományos szonárok egyszerre egy frekvencián bocsájtanak ki jelet. A CHIRP (betűszó, a sűrített, nagy intenzitású lokátorimpulzus angol rövidítése) technológiával működő szonár az alacsonytól a magasig terjedően több frekvencián folyamatosan bocsájt ki radarjeleket. Ennek köszönhetően az így kapott kép a hagyományos szonárokénál sokkal tisztább, és nagyobb felbontású.

HIHETETLEN CÉLBEMÉRÉSI PONTOSSÁG Az 1 cm-es célbemérési pontosságú szonárral könnyedén meghatározhatja a kifogni kívánt halfajok pontos helyét, még ha egy csalihalraj közepén bújnak is meg.

NAGY MÉLYSÉGBEN IS PONTOS A CHIRP szonár használata minimális felszíni fodrozódással és zajjal jár, ezért képes nagyon sekély vízben is pontos adatokat szolgáltatni, és a vízfelszíntől akár 15 cm-re tartózkodó halakat helyét is meghatározni. Másik végletként az akár 100 m mélységben megbúvó fenékhalak is felismerhetőek lesznek.

TÁVVEZÉRLŐ Fekete, félig áttetsző, 2,4 GHz-es Wi-Fi-vezérlő. A Deeper Quest vezérlő egy feltöltéssel akár 12 órán át is használható. Egy óra alatt gyorsan 80%-os szintre, vagy két óra alatt teljesen feltöltheto. A vezérlő súlya mindössze 140g.

FELHASZNÁLÓBARÁT ALKALMAZÁS A Deeper Quest a telefonról, a Fish Deeper™ alkalmazással is irányítható. Hozza létre saját mélységtérképeit, és férjen hozzá az összes szkenneléséhez, térképéhez, megjelölt érdekes helyéhez, fényképéhez és feljegyzéséhez az alkalmazásban és a webes platformon. Fedezze fel a halakat, a növényzetet, a meder szerkezetét és a fenékkontúrokat, valamint a vízfenék keménységét és állagát. A Fish Deeper™ alkalmazás kijelzi a víz hőmérsékletét és mélységét, különböző színpalettákat kínál a megtekintéshez, választható ikonokat tartalmaz, lehetővé teszi a szonár érzékenységének beállítását, vezérelhető vele a robotpilóta, és sok minden másra képes.

FISH DEEPER™ PREMIUM A Fish Deeper™ Premiummal globális batimetrikus térképeket fedezhet fel. A Deeper Questhez 3 hónapos DÍJMENTES elofizetés jár. maps.fishdeeper.com

A DOBOZ TARTALMA

 • Deeper Quest etetőhajó
 • Merev zöld hátizsák
 • Esővédő a hátizsákhoz
 • Biztonsági zseb telefonhoz/ táblagéphez
 • Törlőkendő
 • Távvezérlő
 • Távvezérlőtok
 • Gömbcsatlakozó
 • USB-C 65W-os tölto USB-C töltőkábel
 • Mágneses töltőkábel
 • 2db pótpropeller
 • Pótkulcsok a markolathoz
 • 2db pótantenna
 • 2db tisztítókefe
 • Puha feltekerhető tok
 • 2db lítium-ion-akkumulátor
 • Rövid használati útmutató
 • Biztonságos használatra vonatkozó leírás
 • Antenna hatótáv növelő
 • Telefontartó
 • Távvezérlő-nyakpánt
 • Töltőadapter 2db lítium-ion-akkumulátor
Márka :
Deeper
649 900 Ft
DGAM0028

Deeper Range Extender Kit hatótávnövelő, etetőhajós szett

Maxold ki az etetőhajós fogásokat a DEEPER halradaroddal! Megérkezett a PRO, PRO+, PRO2+ valamint a CHIRP+ és CHIRP2+ radarokkal kompatibilis komplett etetőhajós szett!Ezzel akár 200 méterre növelheted a radarozás hatótávolságát - mindezt egy végtelenül egyszerűen összeállítható megoldással! Se fúrás, se csavarozás.

A szett részei:

1. Hatótávnövelő készülék, azaz a Deeper Range Extender. Ez egy hivatalos tanúsítvánnyal ellátott nagy hatékonyságú vízálló készülék, amely a wifi-kapcsolat hatótávját 200 méterre / 656 lábra kibővíti. Egyszerűen beállítható és csatlakoztatható telefonhoz és hangradarhoz. Nincs szükség vezetékre vagy folyamatos áramellátásra, mivel akkumulátorral működik, amelynek élettartama akár 14 óra is lehet. Csak arra kell figyelni, hogy az etetőhajó (és a rá szerelt DEEPER radar) valamint a telefonod ne legyen 5 méternél messzebb a készüléktől. A telefont az Extenderhez kell csatlakoztatni és a radart is.

2. A telefon- és Deeper Range Extender-tartóba a legtöbb telefon belefér, és rugalmasan állítható hattyúnyak jár hozzá.

3. Etetőhajó adapter. Egyedi kialakítás, amelyet úgy terveztek, hogy a Deeper PRO/CHIRP sorozat hangradarjainak alakjához illeszkedjen. Az etetőhajóhoz való Deeper szonártartó a legtöbb etetőhajóval használható, és nem igényel fúrást. Fontos, hogy olyan hajókra, ami hátul ürít, nem alkalmas a kialakításánál fogva. Az űrhajózásban is használt ipari tépőzárat kell a hajó farára ragasztani (tartozék) és erre rögzíthető a Deepert hordozó kar. Stabil és könnyen leszerelhető megoldás!

A DEEPER radar etetőhajóra való megoldása!

Tartalmazza a hatótávnövelőt, telefon és Extender tartót és az etetőhajó adaptert
- Akár 200 méteres hatótáv CHIRP2+, CHIRP+/PRO, PRO+, PRO2+ kompatibilis 

Márka :
Deeper
75 900 Ft
DGAM0997

Deeper Sonar CHIRP+ 2

A Fish Deeper™ alkalmazással párosulva a CHIRP+ 2 tűéles képe és kiemelkedő pontossága soha nem tapasztalt horgászélményt nyújt. Tervezze meg, naplózza és elemezze horgásztúráit, és hozza létre saját batimetrikus térképeit.

Hihetetlen célbemérési és mélységi pontosság

Az 1 cm-es hüvelykes célbemérési pontosságnak köszönhetően hajszálpontosan meghatározhatja a kifogni kívánt halfajok tartózkodási helyét, még ha egy csalihalraj közepén bújnak is meg, vagy vertikális pergetés közben nyomon követheti akár a legkisebb csalihalat is. A hangradar használata minimális felszíni fodrozódással és zajjal jár, ezért képes nagyon sekély vízben is pontos adatokat szolgáltatni, és a vízfelszíntől akár 15 cm-re / 6 hüvelykre tartózkodó halakat is beazonosítani. Másik végletként az akár 100 m-es mélységben megbúvó fenékhalak is felismerhetőek lesznek.

Meggyőző bedobási hatótáv és könnyű hordozhatóság

A Deeper CHIRP+ 2 új wifi-moduljának köszönhetően jobb és stabilabb kapcsolatot biztosít mostoha időjárási körülmények között, akár 120 méteres. A CHIRP+ 2 saját maga által generált wifi révén stabilan kapcsolódik az okoskészülékhez, így Önnek nincs szüksége mobiltelefon-hálózatra vagy internetkapcsolatra. Apró méretének és kis súlyának köszönhetően könnyen elfér a horgászdobozban, sőt a zsebben is.

3 sugárfrekvencia

Ha széles sugárnyílásszöggel (47° –100 kHz) szkennel végig egy területet, gyorsabban felfedezheti a halak kedvenc tartózkodási helyeit. Közepes sugárnyílásszöget (20° –240 kHz) használva még pontosabb képet kaphat a felfedezett izgalmas helyről. A rendkívül részletes szűk sugárnyílásszög (47° –100 kHz) segítségével pedig ráközelíthet a zsákmányra.

Gyorsan töltődő, nagy teljesítményű akkumulátor

A Deeper CHIRP+ 2 modell ötvözi az energia-optimalizálást és a testre szabható technológiákat az akkumulátor 37%-os többletkapacitásával, és így akár 15 óra folyamatos működésre képes, miközben csupán 2 grammal több a súlya, tehát nemcsak könnyen hordozható, de hihetetlenül hatékony is. Energiatakarékos üzemmódban akár 20 órányi folyamatos üzemidő is elérhető vele. Csupán 2 óra alatt teljesen feltölthető.

Termékadatok

Anyag: ABS ház, titán betétek

Hangradar típusa: 3 frekvenciás CHIRP – Szűk CHIRP 675 kHz (kévenyílásszög 7°), közepes CHIRP 240 kHz (kévenyílásszög 20°), széles CHIRP 100 kHz (kévenyílásszög 47°)

Célbemérési pontosság: 1 cm / 0,4 hüvelyk (szűk sugarú Chirp), 2,4 cm / 0,94 hüvelyk (közepes sugárszélességű Chirp), 2,4 cm / 0,94 hüvelyk (széles sugarú Chirp)

Mélységtartomány: 15 cm / 6 hüvelyk – 100 m / 330 láb

Hangradar szkennelési sebessége: Legfeljebb 15 kép/másodperc

Hangradarmódok: Szárazföldi horgászat, Csónak, Lékhorgászat, Etetőhajó, Csak a szkennelés megjelenítése, Csak szkennelés (GPS nélkül)

Hőmérséklet-érzékelő: Beépített hőmérséklet-érzékelő (0,2°C-os pontosság)

Üzemi hőmérséklet: -20°C és 40°C között / -4°Fahrenheit és 104°Fahrenheit között

GNSS (támogatott globális helymeghatározó rendszerek): GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS

Üzemidő: Akár 9 óra (BEKAPCSOLT GPS mellett) illetve akár 15 óra (KIKAPCSOLT GPS mellett)

Töltési technológia: Gyors töltés, 80% 60 perc alatt, 100% 110 perc alatt.

Belső akkumulátor: Li-ion, 3,8V újratölthető, 1300 mAh

Kapcsolat típusa: wifi

Kapcsolódási hatótáv: stabil kapcsolat akár 120 m-es / 394 lábas távolságig.

Márka :
Deeper
159 900 Ft
DGAM0301

Deeper Smart Sonal PRO halradar

Keress, térképezd fel a helyszínt, szkennelj és legyen kapásod a Deeper Smart Szonár PRO-val, majd használd télen is lékhorgászathoz! Ez a sokoldalú, nagy teljesítményű halradar egészen 80 méteres hatósugárral rendelkezik lefelé, sziklaszilárd Wi-Fi kapcsolatát felhasználva, hogy részletes információt küldjön okostelefonodra vagy tabletedre. Jelöld meg a halakat, derítsd fel a meder szerkezetét és tulajdonságait, térképezz fel bármilyen vizet kajakodból vagy csónakodból és kezdj el horgászni okosabban a Deeper PRO-val!

GPS-es feltérképezés

A Fish Deeper App okostelefonod GPS-ét használja a valós idejű mélységmérős feltérképezéshez. Minden térkép elmentésre kerül, és elérhető az alkalmazásban vagy online.

Könnyed keresés

15 szkennelést küld másodpercenként. Gyors Wi-Fi kapcsolattal a PRO lehetőséget kínál a könnyed keresésre csónakból vagy kajakból.

A meder kirajzolása

A PRO jeladója egészen 80 m mélységéig szkennel, vízszintes síkon pedig 100 m a hatótávolsága.

Kétsugaras szkennelés

Fedj le nagy területet a PRO széles sugaras szkennelési frekvenciával, majd kapcsolj át a szűk sugárra, hogy bemérd a célpontjaidat.

Specifikációk:
- Wi-Fi hatósugár: 100 m
- Méret: 6,5 cm átmérő
- Felépítés: ABS
- Súly: 100 g
- Csatlakozás: Vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat
- Max/Min mélységi tartomány: Maximum 80 m / Minimum széles sugárral: 1,3 m; Minimum szűk sugárral: 0,5 m
- Hőmérséklet: Vízhőmérséklet mérő szenzor Hő mértékegysége: Celsius / Fahrenheit
- Működési hőmérséklet tartomány: '-20°C-tól 40°C-ig
- Akkumulátor: Lítium polimer, 3,7 V, tölthető; 6 órán át használható folyamatosan; 2 óra alatt teljesen feltöltődik.
- Adapter: Kompatibilis 110 V / 240 V-os adapterrel és Micro USB-vel.
- Szonár típusa: Kétsugaras
- Frekvencia: 290 kHz (15°) / 90 kHz (55°)

Márka :
Deeper
81 900 Ft
DGAM1080

Deeper Sonar PRO+ 2

Továbbfejlesztettük, és jobb, mint valaha: 3 sugárfrekvencia, éles és tiszta megjelenítés, megnövelt GPS-teljesítmény, hosszabb, akár 9 órás akkumulátor-élettartam (a használattól függően) és akár 100 m-es (330 láb) szkennelési mélység.

3 sugárfrekvencia

Fedjen le nagy területeket széles sugárnyílásszöggel (47° – 100 kHz), hogy gyorsabban felfedezhesse a halak kedvenc tartózkodási helyeit. Közepes sugárnyílásszöget (20° – 240 kHz) használva még pontosabb képet kaphat a felfedezett izgalmas helyről. A rendkívül részletes szűk sugárnyílásszög (7° – 675 kHz) segítségével pedig ráközelíthet a zsákmányra.

Beépített GPS

Hozzon létre tótérképeket a csónakból vagy kajakból, vagy akár a partról (legyen az kikötő vagy folyópart). Csak dobja be, majd húzza be a hangradart, és már kezdheti is az adott víztömeg feltérképezését. A térképeket a rendszer automatikusan a Fish Deeper™ alkalmazásba menti, és azok tetszőleges készülékről elérhetőek.

Egyedülálló mélység- és bedobási tartomány

100 m / 330 láb szkennelési mélységet ér el, és nagy pontosság jellemzi. Saját wifi-jelet generál (nincs szükség mobiladat-forgalomra) az okoskészülékhez való csatlakozáshoz, így nyugodtan bedobható akár 100 m / 330 láb távolságra, és a kapcsolat zavartalan marad.

Kiváló célbemérési pontosság

Az 1 cm-es / 0,4 hüvelykes (szűk sugár) és 2,4 cm-es / 1 hüvelykes (széles és közepes szélességű sugár) célbemérési pontosságnak köszönhetően hajszálpontosan meghatározhatja a kifogni kívánt halfajok tartózkodási helyét, és vertikális pergetés közben nyomon követheti akár a legkisebb csalihalat is.

Termékadatok

Anyag: ABS ház, titán betétek

Hangradar típusa: 3 frekvencia – Szűk 675 kHz (kévenyílásszög 7°), közepes 240 kHz (kévenyílásszög 20°), széles 100 kHz (kévenyílásszög 47°)

Célbemérési pontosság: 1 cm / 0,4 hüvelyk (szűk sugár), 2,4 cm / 1 hüvelyk (közepes sugár), 2,4 cm / 1 hüvelyk (széles sugár)

Mélységtartomány: 15 cm – 100 m / 6 hüvelyk – 330 láb

Hangradar szkennelési sebessége: Legfeljebb 15 / másodperc

Hangradarmódok: Standard, Csónak, Lékhorgászat, Parti GPS

Hőmérséklet-érzékelő: Vízfelszíni hőmérséklet-érzékelő Celsius / Fahrenheit fokban

Üzemi hőmérséklet: -20 °C – 40 °C / -4 °F – 104 °F

GNSS (támogatott globális helymeghatározó rendszerek): GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS

Hálózati adapter (nem tartozék) Üzemidő: Akár 9 óra (a használattól függően)

Töltési technológia: Gyors töltés: 80% 45 perc alatt, 100% 75 perc alatt

Beépített akkumulátor: Li-Ion, 3,7 V újratölthető, 950 mAh

Kapcsolat típusa: Wi-Fi

Kapcsolódási hatótáv: Stabil kapcsolat akár 100 m / 330 láb távolságig

Márka :
Deeper
119 900 Ft
DGAM0026

Csónakhoz és kajakhoz használható Deeper okostelefon-rögzítő

Kényelmesen és biztonságosan rögzíti az okostelefont csónakból vagy kajakból történő horgászat közben. Egyszerűen erősítse a varázskart a hajóra, majd helyezze a telefont a tartóba, és már indulhat is. Az okostelefon-rögzítő a Deeper Flexible Arm Mount 2.0 rögzítőkarral is kompatibilis, hiszen közvetlenül rászerelhető.

Stabil rögzítés és könnyű beállítás

A járműre C-saruval (csónakoknál) és T-csavarral (kajakoknál) erősíthető fel. Az okostelefon-rögzítőn lévő varázskar segítségével könnyedén beállítható a megfelelő pozíció, amely lehetővé teszi a horgászat közbeni kényelmes, kéz nélküli vezérlést, illetve a Deeper hangradaradatoknak az okostelefon képernyőjén való nyomon követését.

Biztonságosan rögzített telefon

Biztosan és stabilan rögzít minden okostelefont, amelynek mérete 65 mm és 95 mm / 2,6 hüvelyk és 3,7 hüvelyk között van. Az okostelefon-rögzítő nem engedi, hogy a telefon elmozduljon, így az nem veszhet el, miközben Ön a hallal küzd.

Kimagasló minőség

Tartós alumíniumötvözetből és rozsdamentes acél alkotóelemekből készült. A súlya csupán 450 gr / 1 font, a mérete pedig 28 cm / 11 hüvelyk.

Márka :
Deeper
19 900 Ft
DGAM0031

Deeper állvány

Hasznos kiegészítő horgászathoz. Ideális az etetőhajóhoz való Deeper Range Extender csomaghoz. Az állvánnyal a kívánt magasságban tartható a Range Extender, a legjobb kapcsolatot biztosítva a telefon és a Deeper szonár között.

Anyag: Alumíniumötvözet
Típus: Gömbfejes
Lábtagok: 4
Csavar: Szabványos 1/4"-20 külső menetes csavar
Max. magasság: 136 cm / 53,5 hüvelyk
Min.magasság: 51 cm / 20,1 hüvelyk
Méret összecsukott állapotban: 37 cm / 14,6 hüvelyk
Súly: 1,18 kg / 41,6 uncia
Teherbírás: 8 kg / 17,6 font
Szín: Fekete

Márka :
Deeper
28 900 Ft
74871520

Lucky Knight vízálló, lebegő, multifunkciós kézi halradar

Tapasztalattól függetlenül, a horgászok közkedvelt eszközei közé tartoznak a kompakt méretű halradarok, melyekkel igazán könnyedén feltérképezhetőek a horgászhely előtt elterülő vízterületek, maga a vízmélység, a mederviszony, és a halak tartózkodási helye sem titok többé.

A Knight a Lucky radarok között egy kompakt méretű kézi változat, mely 2 féle szonárt tartalmaz az alapvető kiegészítők mellett.

A szonár működése a hanghullám terjedésén alapszik. A halradar szonár segítségével határozza meg a meder kontúrját, szerkezetét, valamint mélységét. A szonár hanghullámot bocsájt ki magából, és a visszaverődés idejéből állapítja meg a tárgytól való távolságot. Ezután a helyzet, méret és összetétel meghatározása következik a visszatérő jel segítségével.

A radar főbb funkciói:

Halkeresés és mélységmérés

A kijelző bal felső sarkában olvashatjuk az aktuális vízmélységet, a készülék bekapcsolása és a szonár vízbe kerülése után.

Halkijelzés

Amikor a radar halat észlel, az egy hal alakú ikonnal jelzi a kijelzőn. Nagy- és kisméretű halak érzékelésére is képes. A képernyő jobb szélén levő oszlop mutatja a halak pozícióját. A hal ikon 5 mp-ként változik, frissül.


Termékspecifikáció:

- Kijelző: 2,8 inch LCD
- Mérési kapacitás: 45m
- Mérési távolság: 100m (Vez. nélküli módban)
- Energiaigény: Belső akkumulátor (3,7V)
- Vízállóság: Vízálló és lebegő kivitel
- Pontmátrix alapú adatkijelzés
- Működési hőmérséklet: -10°C-tól 50°C-ig

Tartozékok:
- Halradar
- Szonár (vezeték nélküli)
- Szonár (7m vezetékkel)
- Szonár lebegtető úszó + Szonár adapter
- Tároló doboz (A doboztól eltérően, már nem tartozék)
- Nyakpánt
- USB kábel
- USB töltő
- Autós töltő

Kivitelének köszönhetően ellenálló, hosszú élettartamú darab, mely vízállósága mellett, egy esetleges vízbeejtés során, nem merül el, hanem lebeg a víz tetején.

Márka :
Lucky
99 900 Ft
74871530

Lucky Nova multifunkciós kézi halradar

Tapasztalattól függetlenül, a horgászok közkedvelt eszközei közé tartoznak a kompakt méretű halradarok, melyekkel igazán könnyedén feltérképezhetőek a horgászhely előtt elterülő vízterületek, maga a vízmélység, a mederviszony, és a halak tartózkodási helye sem titok többé.

A Nova a Lucky radarok között egy kompakt méretű kézi változat, mely 2 féle szonárt tartalmaz az alapvető kiegészítők mellett.

A szonár működése a hanghullám terjedésén alapszik. A halradar szonár segítségével határozza meg a meder kontúrját, szerkezetét, valamint mélységét. A szonár hanghullámot bocsájt ki magából, és a visszaverődés idejéből állapítja meg a tárgytól való távolságot. Ezután a helyzet, méret és összetétel meghatározása következik a visszatérő jel segítségével.

A radar főbb funkciói:

Halkeresés és mélységmérés

A kijelző bal felső sarkában olvashatjuk az aktuális vízmélységet, a készülék bekapcsolása és a szonár vízbe kerülése után.

Halkijelzés

Amikor a radar halat észlel, az egy hal alakú ikonnal jelzi a kijelzőn. Nagy- és kisméretű halak érzékelésére is képes. A képernyő jobb szélén levő oszlop mutatja a halak pozícióját. A hal ikon 5 mp-ként változik, frissül.

Termékspecifikáció:

- Kijelző: 2,8 inch LCD
- Mérési kapacitás: 45m
- Mérési távolság: 100m (Vez. nélküli módban)
- Energiaigény: Belső akkumulátor (3,7V)
- Vízállóság: Vízálló és lebegő kivitel
- Pontmátrix alapú adatkijelzés
- Működési hőmérséklet: -10°C-tól 50°C-ig

Tartozékok:
- Halradar
- Szonár (vezeték nélküli)
- Szonár (7m vezetékkel)
- Szonár lebegtető úszó + Szonár adapter
- Tároló doboz
- Nyakpánt
- USB kábel
- USB töltő
- Autós töltő

Márka :
Lucky
84 900 Ft
74871531

Lucky Nova multifunkciós kézi halradar

Tapasztalattól függetlenül, a horgászok közkedvelt eszközei közé tartoznak a kompakt méretű halradarok, melyekkel igazán könnyedén feltérképezhetőek a horgászhely előtt elterülő vízterületek, maga a vízmélység, a mederviszony, és a halak tartózkodási helye sem titok többé.

A Nova a Lucky radarok között egy kompakt méretű kézi változat, mely 2 féle szonárt tartalmaz az alapvető kiegészítők mellett.

A szonár működése a hanghullám terjedésén alapszik. A halradar szonár segítségével határozza meg a meder kontúrját, szerkezetét, valamint mélységét. A szonár hanghullámot bocsájt ki magából, és a visszaverődés idejéből állapítja meg a tárgytól való távolságot. Ezután a helyzet, méret és összetétel meghatározása következik a visszatérő jel segítségével.

A radar főbb funkciói:

Halkeresés és mélységmérés

A kijelző bal felső sarkában olvashatjuk az aktuális vízmélységet, a készülék bekapcsolása és a szonár vízbe kerülése után.

Halkijelzés

Amikor a radar halat észlel, az egy hal alakú ikonnal jelzi a kijelzőn. Nagy- és kisméretű halak érzékelésére is képes. A képernyő jobb szélén levő oszlop mutatja a halak pozícióját. A hal ikon 5 mp-ként változik, frissül.

Termékspecifikáció:

- Kijelző: 2,8 inch LCD
- Mérési kapacitás: 45m
- Mérési távolság: 100m (Vez. nélküli módban)
- Energiaigény: Belső akkumulátor (3,7V)
- Vízállóság: Vízálló és lebegő kivitel
- Pontmátrix alapú adatkijelzés
- Működési hőmérséklet: -10°C-tól 50°C-ig

Tartozékok:
- Halradar
- Szonár (vezeték nélküli)
- Szonár (7m vezetékkel)
- Szonár lebegtető úszó + Szonár adapter
- Tároló doboz
- Nyakpánt
- USB kábel
- USB töltő
- Autós töltő

Márka :
Lucky
21 900 Ft
74871540
Lucky Pony kézi vezeték nélküli halradar

Tapasztalattól függetlenül, a horgászok közkedvelt eszközei közé tartoznak a kompakt méretű halradarok, melyekkel igazán könnyedén feltérképezhetőek a horgászhely előtt elterülő vízterületek, maga a vízmélység, a mederviszony, és a halak tartózkodási helye sem titok többé.

A Pony a Lucky radarok között egy kompakt méretű kézi változat, mely egy vezeték nélküli szonárt tartalmaz az alapvető kiegészítők mellett....
Márka :
Lucky
74 900 Ft
74871510
Lucky Rambo kézi hordható vezeték nélküli halradar csuklópánttal

Tapasztalattól függetlenül, a horgászok közkedvelt eszközei közé tartoznak a kompakt méretű halradarok, melyekkel igazán könnyedén feltérképezhetőek a horgászhely előtt elterülő vízterületek, maga a vízmélység, a mederviszony, és a halak tartózkodási helye sem titok többé.

A Rambo a Lucky radarok között egy kompakt méretű kézi, hordható változat, mely egy vezeték nélküli szonárt tartalmaz a...
Márka :
Lucky
74 900 Ft
74871570
Lucky Spear wifis halradar tartóval - etetőhajóra

Tapasztalattól függetlenül, a horgászok közkedvelt eszközei közé tartoznak a kompakt méretű halradarok, melyekkel igazán könnyedén feltérképezhetőek a horgászhely előtt elterülő vízterületek, maga a vízmélység, a mederviszony, és a halak tartózkodási helye sem titok többé.

A Spear a Lucky radarok között egy kompakt méretű egyedi változat, mely egy vezeték nélküli, wifis szonáregységet tartalmaz, ami etetőhajó...
Márka :
Lucky
114 900 Ft
74871550

Lucky Spider vezetékes, színes kijelzős halradar, tartóval - csónakon, kajakon is használható

Tapasztalattól függetlenül, a horgászok közkedvelt eszközei közé tartoznak a kompakt méretű halradarok, melyekkel igazán könnyedén feltérképezhetőek a horgászhely előtt elterülő vízterületek, maga a vízmélység, a mederviszony, és a halak tartózkodási helye sem titok többé.

A Spider a Lucky radarok között egy kompakt méretű tartóval ellátott változat, mely egy vezetékes szonárt tartalmaz az alapvető kiegészítők mellett.

A szonár működése a hanghullám terjedésén alapszik. A halradar szonár segítségével határozza meg a meder kontúrját, szerkezetét, valamint mélységét. A szonár hanghullámot bocsájt ki magából, és a visszaverődés idejéből állapítja meg a tárgytól való távolságot. Ezután a helyzet, méret és összetétel meghatározása következik a visszatérő jel segítségével.

A radar főbb funkciói:

Halkeresés és mélységmérés

A kijelző bal felső sarkában olvashatjuk az aktuális vízmélységet, a készülék bekapcsolása és a szonár vízbe kerülése után.

Halkijelzés

Amikor a radar halat észlel, az egy hal alakú ikonnal jelzi a kijelzőn. Nagy- és kisméretű halak érzékelésére is képes. A képernyő jobb szélén levő oszlop mutatja a halak pozícióját. A hal ikon 5 mp-ként változik, frissül.

Termékspecifikáció:

- Kijelző: 2,2 inch LCD
- Mérési kapacitás: 100m
- Energiaigény: 4db AAA elem
- Vízállóság: 4-es szintű (fröccsenő víz elleni védelem)
- Nagy- és kisméretű halak kijelzése, vízmélység, vízhőmérséklet, levegő hőmérséklete, légnyomás, halak helyzete, fenéken található növényzet és kövek meghatározására alkalmas.
- Működési hőmérséklet: -10°C-tól 50°C-ig

Tartozékok:
- Halradar
- 3 lábú tartó egység
- Szonár (7m vezetékkel)
- Szonár lebegtető úszó + Szonár adapter

A Spider a hozzá járó adapteres tartóegységnek köszönhetően, könnyedén felhelyezhető bármilyen, akár fém felületre is, színes kijelzőjének köszönhetően, kompakt megoldást kínál csónakos használat alatt vagy akár egy kajakos pergetés alkalmával.

Márka :
Lucky
54 900 Ft