Hívj, vagy írj nekünk! 0616039878 | info@professionalfishing.hu

Hívj vagy írj nekünk! 061 603-9878 | info@professionalfishing.hu

Delphin Area Carper Carpath XXL hátizsák
Delphin Area Carper Carpath XXL hátizsák
36 900 Ft

Delphin Area Carper Carpath XXL hátizsák

Delphin Area Carper Carpath XXL hátizsák
Delphin Area Carper Carpath XXL hátizsák
A Delphin AREA Carper egy nagyon praktikus horgász hátizsák, mely úgy lett tervezve, hogy a pakoló hely jó kihasználható legyen,így a horgász minden szükséges kelléket bepakolhassa és a hátán elvihesse. Sokszor a horgászhelyek csak hosszú gyaloglás után érhető el. Pont erre a célra készült ez a hátizsák. A hordásánál a kényelmet növeli a hátizsák hátának párnázása Delphin logóval, a párnázott vállpánt mellkasi hevederrel, valamint egy párnázott EVA habos fogantyú.

Tervezésnél nagy hangsúlyt fektettünk a gyakorlati felhasználásra, a tartósságra és a kedvezőtlen időjárási körülményekkel szembeni ellenálló képességre. A táska minden oldala 6mm vastag béléssel van ellátva, hogy a benne lévő felszerelése biztonságban legyen. Ez a hátizsákot rendkívül stabillá teszi és őrzi alakját.

A hátizsák alja 5cm magasságig merevített, vízálló réteggel van ellátva, így akár vizes helyre is leteheti. Ez még jobban hozzájárul, hogy a hátizsák alja is stabil és így az egész hátizsák. A hátizsák mindkét oldalán nagy méretes zseb van, az elején egy kisebb dupla zseb van.A hátizsák minőségi cipzárral van ellátva. A külső cipzárok műanyag húzókkal vannak ellátva. A táska a mi egyedi CARPATH - ponty sziluettek dizájnban kapható.

Műszaki paraméterek:
XXL hátizsák:
Teljes méret zsebekkel : 50x55x35cm
A hátizsák fő részének méretei: 30x55x30cm
Elülső zseb mérete: 30x20x5cm
Oldalsó zseb mérete: 10x45x25cm

A CARPATH terepszín egy egyedülálló és szabadalmaztatott dizájn, amely a terepszínű álcázást és a ponty sziluetteket foglalja magába és alkotja ezt a terepszínű mintázatot. Ez az egyedülálló megismételhetetlen tervezés teljes egészben a Delphin tervező asztalairól származik és áthelyezi a horgászfelszerelések határait egy teljesen új dimenzióba.
Szállítási határidő
Rendelhető, külső raktáron. Szállítási határidő 5-6 munkanap.
Rendelhető, külső raktáron. Szállítási határidő 4-5 munkanap.
36 900 Ft
Saját raktár
Nincs raktáron
Elérhető
Külső raktár 1.
Raktáron
szállítási határidő 4-6 munkanap
Külső raktár 2.
Nincs raktáron
szállítási határidő 5-10 munkanap
Adatok
Márka
Delphin
Cikkszám
101000352