Hívj, vagy írj nekünk! 0616039878 | info@professionalfishing.hu

Hívj vagy írj nekünk! 061 603-9878 | info@professionalfishing.hu

Delphin NTB+ Space C2G  Laptop táska 15,6
Delphin NTB+ Space C2G Laptop táska 15,6
17 900 Ft

Delphin NTB+ Space C2G Laptop táska 15,6

Delphin NTB+ Space C2G  Laptop táska 15,6
Delphin NTB+ Space C2G  Laptop táska 15,6
A Delphin SPACE a Delphin műhely exkluzív táskasorozatának megnevezése. Minőségi kidolgozás, minőségi cipzárak, de leginkább az egyedi C2G terepszínű dizájn jellemzi őket.

A Delphin NTB+ táskát a modern kor követelményeinek megfelelően tervezték, amikor egyre több horgász visz magával laptopot a vízre. Akár munka miatt, akár szórakozásból viszi magával laptopját, szállítás közben mindig érdemes alaposan védeni. Az NTB+ táska pedig tökéletes erre a célra.

A táska fő tároló részében elegendő hely van az összes szabványos 15,6” col képátlós laptop tárolására. E méret mellett a nagyobb, akár 17 colos laptopok is kényelmesen elhelyezhetők a tokban, magának a laptopnak a méretétől és vastagságától függően. A táskában szállítható notebookok maximális méretei az alábbi táblázatban, és a képgalériában is megtalálhatók. A kemény falaknak (a táska falaiba PE-lemez van varrva) és a puha bélésnek köszönhetően laptopja biztosan védve lesz az ütésektől és a nem kívánt sérülésektől. Ezenkívül van benne egy nagy cipzáras zseb, amely lehetővé teszi a különféle dokumentumok tárolását.

Az elején három zseb található, amelyek mindegyikének megvan a maga nélkülözhetetlen célja. A legnagyobb zseb kifejezetten a töltőhöz lett kialakítva, és az igazán nagy adapterekkel ellátott töltők is könnyedén elférnek benne. A két kisebb zsebben további kiegészítőket vagy íróeszközöket is elhelyezhet.

A táska alja és oldalai 4 cm magasságig strapabíró vízálló szövettel vannak bevonva, aminek köszönhetően akkor sem történik semmi, ha a táskát nedves vagy koszos talajra helyezzük le.

Szállítás közben a kényelemről a vállra akasztható pánt extra puha párnázata, valamint kézben szállítva a praktikus fogantyúk gondoskodnak.

Technikai paraméterek:
Teljes méret: 43x31x5cm
Belső hely a laptop számára: 40.5 x 30.5 x 4.5cm
Az elülső nagy zseb méretei: 36x23x4cm
Az elülső közepes zseb méretei: 20x18x3cm
Az elülső kis zseb méretei: 10x19x3cm

A Delphin által szabadalmaztatott stílusos terepszínnek, a C2G-nek, több van a nevében, mint amit a szemünk elsőre lát. A rövidítés jelentése “Second generation of Carpath” azaz a Carpath második generációja, de egyúttal a “Carpath to Green” kifejezést is jelöli, ami arra utal, hogy a Carpath terepszínünk zöld változata. Ennek a terepszínnek egyedi mintázata van. Úgy tűnhet, hogy csupán a zöld szín három különböző árnyalatát tartalmazza, de ha közelebbről megnézzük, akkor ponty sziluetteket, pontyos előke tartozékokat és Delphin logókat is felismerhetünk benne. A C2G-vel valóban egyedi stílust kölcsönözhet horgászfelszerelésének!
Szállítási határidő
Rendelhető, külső raktáron. Szállítási határidő 5-6 munkanap.
17 900 Ft
Saját raktár
Raktáron
Elérhető
Külső raktár 1.
Raktáron
szállítási határidő 4-6 munkanap
Külső raktár 2.
Nincs raktáron
szállítási határidő 5-10 munkanap
Adatok
Márka
Delphin
Cikkszám
101002387