Szűrés

Ár
16 900 Ft - 93 900 Ft
Márka
Méret
4 000 - 13 000
Zsinórkapacitás
Tömeg
378 g - 405 g
Áttétel
Csapágyszám
Termék státusza

TOP termékek

Házhozszállítás

Szűrés

Hívj vagy írj nekünk! 061 603-9878 | info@professionalfishing.hu

Elsőfékes orsók

A0470003
Az Avid AV80000es orsója kompakt méretével jobban illik egy rövidebb bothoz de nagy tárolókapacitásának köszönhetoen ugyanúgy elérhetoek vele a nagyobb távolságok is. Kúpos kialakítású dobja csökkenti a dobáskor fellépo zsinórsúrlódást. Az ACR 80000es egy gyors fékrendszerrel van szerelve amely a lazától a teljesen kemény fékig kevesebb mint egy fordulat szükséges. 7 rozsdamentes acél golyóscsapágy és 1 görgoscsapágy nemcsak sima futást tesz lehetové hanem hosszabb élettartamot is. A CNC0vel ...
Márka :
Avid Carp
Méret :
8 000
Fékrendszer :
elsőfék
39 900 Ft
2402-581
Nagyméretű elsőfékes távdobó pontyozó orsó.


Elsősorban pontyozásra ajánlott, de más horgászmódszerekhez is használható, ahol a nagyméretű dob és a masszív szerkezet szükséges. A zsinórprofilja tökéletes a csigatengelyes dobemelő rendszernek köszönhetően, zsinórbehúzása 110 cm, ami garantálja a messzire dobott szerelékek gyors kicsévélését.


A széles dobon lévő döntött kilépő él miatt a zsinór igen könnyen pereg le, ezzel is elősegítve a távoli dobásokat.


A kritikus helyeken golyóscsapágyakkal erősítettük meg a szerkezetet. A holtjátékmentes visszaforgás-gátlást egy nagyméretű tűgörgő csapágy biztosítja. A hajtókar ergonómikus fogantyút kapott, ami kényelmes és biztonságos fogást nyújt.



  • Fékrendszer: Elsőfékes

  • Csapágy: 4+1

  • Áttétel: 4.5:1

  • Orsóház: Grafit-hybrid

  • Dob: Alumínium

  • Végtelen visszaforgásgátló

  • Tömeg: 744 g

  • Zsinórkapacítás: 0.30mm/210m, 0.35mm/150m

Márka :
Carp Academy
Méret :
8 000
Fékrendszer :
elsőfék
25 900 Ft
20206550

Carp Expert SCORE METHOD orsó

A technika és a módszer fejlődésével feeder bottal is elérhetővé váltak az igazán nagy távolságok. A Carp Expert SCORE METHOD orsó legjellemzőbb tulajdonságaiból emeljünk ki párat, melyek az egyik legjobb távdobó feeder orsóvá teszik árkategóriájában.

Az orsó extra széles és kellően hosszú dobbal rendelkezik. De vigyázzunk, mert a nagy dob önmagában nem minden! A horgászbotnak, amelyikre fel akarjuk tenni, nagy keverőgyűrűvel kell rendelkeznie, melynek az orsótól távol kell elhelyezkednie. Ez biztosítja számunkra, hogy a zsinór szinte ellenállás nélkül szalad le a dobról és át a gyűrűkön.

A nagyméretű dob miatt az orsó behúzása is hatalmas, egy tekerésre majdnem 100 cm-nyi zsinórt tudunk felcsévélni, így a távolra bevetett végszerelék kitekerése sem telik sokba! Mindezek mellett fontos megemlíteni, hogy dupla kör alakú klipszszel rendlekezik az orsó, ami nagyon jól jöhet főleg versenykörülmények között.

Sokan használnak nyeletőfékes orsót feeder botjaikon, de sokan meg is tapasztalhatták, hogy ez bizony nem minden esetben szerencsés és főleg nem indokolt. Lényegesen egyszerűbb a helyzet, ha olyan orsónk van, mint a Carp Expert Score Method Feeder, melynek fékerejét másfél fordulattal tudjuk szabályozni a szinte teljesen kilazított és a keményebb, fárasztó fékerő között. Emellett egyébként fékje igen precízen hangolható, szinte minden zsinórvastagsághoz jól beállítható.

A legújabb Score Method orsóinknál már megismert, extra keménységű, ám de mégis könnyű grafit ház ad helyet a meghajtásnak, melyet a megbízhatóság mellett a lassú dobemelés
 jellemez. Ennek köszönhetően a zsinór menetek szépen egymás mellé kerülnek, így dobás során azok nem keresztezik egymást, hanem szinte ellenállás nélkül peregnek le a dobról. Hosszú és pontos dobást várhatunk ettől az orsótól.

Ergonómikus, ám mégis elég erős hajtókarjával pillanatok alatt, könnyedén bevontathatunk még egy nehezebb végszereléket is.

Tökéletes választás távdobó feederekre, 390/420-as hosszban, heavy és extra heavy erősségben!

Márka :
Carp Expert
Méret :
5 500
Fékrendszer :
elsőfék
17 900 Ft
101002921
Egy kompakt pontyozó orsó, amit rövid és közepes távolságokra történő horgászathoz fejlesztettek kis; kiválóan alkalmas a rövidebb, úgynevezett cserkelő pontyos botokhoz. Egy másik dolog, ami minden bizonnyal felkelti a figyelmét - az elegáns fekete dizájnon és a fa nyélen kívül - az a megfizethető ára. Ez a termék kihívásra lett teremtve! Megbízható belső mechanizmusa 5,1:1 áttétellel és hét (6+1) golyóscsapággyal rendelkezik, hogy képes legyen akár a nagytestű halakat is legyőzni. Ez az erő...
Márka :
Delphin
Méret :
6 000
Fékrendszer :
elsőfék
16 900 Ft
286035065
Az EXYL egy másik szint! Már az első kézbevételkor rájön, hogy ez egy nehéz, masszív orsó, amely túléli Önnel a legnagyobb kalandokat is. A pontyhorgászat legnehezebb időszakaiban is bátran támaszkodhat rá. A csigakerekes mechanizmus kompozit testben hosszú élettartamot és problémamentes futást biztosít. Ennek a bevált mechanizmusnak köszönhetően az EXYL robusztus és megbízható orsó. Összesen 7 csapágy biztosítja a zökkenőmentes futást. A rotor kefékkel van ellátva, ami megakadályozza a zsinó...
Márka :
Delphin
Méret :
7 000
Fékrendszer :
elsőfék
30 900 Ft
101000968

A Delphin INOX pontyozó orsócsalád, mely első látásra lenyűgözi a mat sötét szürke színével, fényes fekete elemekkel. Az elegáns dizájnt kiegészíti a pontosan kialakított fa hajtókar fogantyú, mely tökéletesen illeszkedik a kézbe. Az INOX orsócsalád két kivitelben érkezik, melyeknek a megjelölése 70D és 80D. A kisebbik, melynek a megjelölése 70D, kompaktabb a mérete, kisebb a súlya így ez a kisebb vízfelületekre ajánlott. A 80D egy nagy dobkapacitású orsó, mely robusztus kivitelének köszönhetően jól helyt áll a legnehezebb körülményekben is, ha pontyra horgászik. A dobjára rengetek zsinór vagy damil ráfér, így lehetősége lesz nagy távolságokban is horgászni valamint nagy dobásokat véghez vinni. A méreten kívül a fő különbség a hajtókar kialakításban van. A 80D modellnél hagyományos a kialakítás, így a tengely átvezetődik az orsótesten és a másik oldalán anyával rögzítődik. A 70D modellnél a hajtókar egyenesen belecsavaródik az orsótestbe, így nem keletkezik semmilyen mozgás. Mindkét orsóban a csapágyazás 6+1 rozsdamentes acélból készült csapágy biztosítja, így sima és csendes a futása. Az orsó forgó feje nem feltűnő részekkel van ellátva, mely megakadályozza a damil dob alá esését és a további kellemetlenségeket. Mindkét modellnek lassú a dobemelése "slow oscilation", minek köszönhetően a zsinór szépen rakódik a dobra. Ennek köszönhetően a damil sokkal könnyebben megyen le dobásnál, így nagyobb dobásokat lehet elérni. A belső rozsdamentes acélból készült elemek melyek ellenállnak a sós víznek is, biztosítják a hosszú élettartamot és így az orsó tökéletes társ a legnehezebb körülményekben is. Az alap csomaghoz rendelhető sekély és mély dob is. 

Márka :
Delphin
Méret :
7 000
Fékrendszer :
elsőfék
39 900 Ft
101000969

A Delphin INOX pontyozó orsócsalád, mely első látásra lenyűgözi a mat sötét szürke színével, fényes fekete elemekkel. Az elegáns dizájnt kiegészíti a pontosan kialakított fa hajtókar fogantyú, mely tökéletesen illeszkedik a kézbe. Az INOX orsócsalád két kivitelbe érkezik melyeknek a megjelölése 70D és 80D. A kisebbik melynek a megjelölése 70D, kompaktabb a mérete, kisebb a súlya így ez a kisebb vízfelületekre ajánlott. A 80D egy nagy dobkapacitású orsó, mely robusztus kivitelének köszönhetően jól helyt áll a legnehezebb körülményekben is, ha pontyra horgászik. A dobjára rengetek zsinór vagy damil ráfér, így lehetősége lesz nagy távolságokban is horgászni valamint nagy dobásokat véghez vinni. A méreten kívül a fő különbség a hajtókar kialakításban van. A 80D modellnél hagyományos a kialakítás, így a tengely átvezetődik az orsótesten és a másik oldalán anyával rögzítődik. A 70D modellnél a hajtókar egyenesen belecsavaródik az orsótestbe, így nem keletkezik semmilyen mozgás. Mindkét orsóban a csapágyazás 6+1 rozsdamentes acélból készült csapágy biztosítja, így sima és csendes a futása. Az orsó forgó feje nem feltűnő részekkel van ellátva, mely megakadályozza a damil dob alá esését és a további kellemetlenségeket. Mindkét modellnek lassú a dobemelése "slow oscilation", minek köszönhetően a zsinór szépen rakódik a dobra. Ennek köszönhetően a damil sokkal könnyebben megyen le dobásnál, így nagyobb dobásokat lehet elérni. A belső rozsdamentes acélból készült elemek melyek ellenállnak a sós víznek is, biztosítják a hosszú élettartamot és így az orsó tökéletes társ a legnehezebb körülményekben is. Az alap csomaghoz rendelhető sekély és mély dob is.

Márka :
Delphin
Méret :
8 000
Fékrendszer :
elsőfék
41 900 Ft
286034010
A Delphin MANTRA egy nagy kapacitású pontyozó orsó, amely nem okoz csalódást még a legextrémebb körülmények között sem. Masszív alapokra épült, melynek alapja a fém orsótalp. Ez garantálja az egész orsó maszivitását a nagy halak fárasztásánál. A hosszú élettartamot és komfortos használatot az erős csigatengelyes áttétel garantálja. Ezt segíti az ergonomikus fogantyú, amely tökéletesen illeszkedik a kézbe. A sima és folyamatos futást a 10+1 csapágy és a 4.1:1 áttétel biztosítja. A csomagolás k...
Márka :
Delphin
Méret :
12 000
Fékrendszer :
elsőfék
30 900 Ft
101002882
A Delphin SHARX ideális partner nagy küzdelmekhez, amely meg fogja lepni erejével és precíz futásával. A karbon orsótestnek és a könnyű fémdobnak köszönhetően minimálisra csökkentettük az orsó súlyát, de a felhasznált minőségi anyagok miatt az orsó semmit sem veszített erejéből.

A SHARX 6T méretben elsősorban nehéz pergetéshez való, de gond nélkül használható kuttyogató harcsahorgászathoz is. Az orsóházban található mechanizmus 5,6:1-es áttételt rejt, amely a 9+1 go...
Márka :
Delphin
Méret :
6 000
Fékrendszer :
elsőfék
31 900 Ft
CRL070
ERMÉK ÁTTEKINTÉSE

• Új hidegen megmunkált alumínium hajtókar
• Továbbfejlesztett hajtómű
• Extra lassú dobemelés a hibátlan zsinórképért
• A hajtókar egyszeri körbetekerésével 80cm zsinórt húz be
• Porvédelemmel ellátott gyors első fékrendszer
• Strapabíró, grafit ház, szolid matt fekete szín, ezüst díszszegéllyel a dobon
• Rotor fék
• Holtjátékmentes visszaforgás gátló
• Finoman állítható zsinórkép
• Rotor védő
• 2 db zsinórcsí...
Márka :
Fox
Méret :
11 000
Fékrendszer :
elsőfék
69 900 Ft
CRL083

  • Csúcsminőségű, pontyos “távdobó” orsó

  • Strapabíró, karbon erősítésű polimer ház

  • Matt szürke külső, fényes fekete jegyekkel és visszafogott feliratokkal

  • Rotor fék

  • Szuper lassú dobemelés a páratlan zsinórkép érdekében

  • Finoman állítható zsinórkép

  • Gyorszáras első fék

  • Pro Cast Lip a dobon

  • 2 rugós zsinórklipsszel a dobon

  • Csavarodásmentes görgő

  • Mesh-Tec hajtómű rendszer

  • Holtjátékmentes visszaforgásgátló

  • Rotor védő

  • CNS rendszer

  • 9 golyóscsapágy + 1 tűgörgő

  • Áttétel 4.5:1

  • Behúzás: 96cm hajtókar fordulat

  • Súly 610gr

  • Az orsó hagyományos dobbal kapható

  • Pótdobok külön vásárolhatók – sekély vagy mély.


 


 



  • A sekély dob kapacitása – 0.30mm 350m, 0.35mm 255m

  • A normál dob kapacitása – 0.35mm 355m, 40mm 290m


A mély dob kapacitása – 0.35mm 515m, 0.40mm 420m

Márka :
Fox
Méret :
12 000
Fékrendszer :
elsőfék
93 900 Ft
CRL079
  • Az EOS orsócsalád új tagja
  • Érzékeny első fékrendszer
  • Tökéletes rövid és közepes távra
  • Továbbá tökéletes úszós horgászatokhoz is
  • 5 rozsdamentes csapággyal
  • Kiváló zsinórkép a jobb dobások érdekében
  • Áttétel: 5.5:1
  • Kiegyensúlyozott rotor
  • Zsinórbarát kiakasztó klipsz
  • Nagyméretű fogantyú a kellő erőért
  • Súly: 540g
  • Páratlan ár-érték
Márka :
Fox
Méret :
10 000
Fékrendszer :
elsőfék
30 900 Ft
CRL074

• Matt fekete színben visszafogott feliratokkal • Tartós grafit orsóház • Általános horgászathoz és spod-ozáshoz is kiváló • Porvédelemmel ellátott gyors elsőfék • Távdobáshoz kialakított dobperem • Szabadon forgó görgő • Mesh-Tec hajtómű • Holtjátékmentes visszaforgás gátló • Rotor védő • Rugós zsinór klip • CNS rendszer • 7 rozsdamentes golyóscsapágy + 1 tűgörgő • Pótdob külön megvásárolható • Áttétel 4.5:1 • Súly 744gr

Márka :
Fox
Méret :
12 000
Fékrendszer :
elsőfék
61 900 Ft
CRL071
Elsőként a rendkívül közkedvelt FX11 orsónk kistestvérével bővítettük a sorozatot és most az európai igényeknek megfelelően a nagytestvéren van a sor, ami nem más, mint a nagyszerű FX13! Ez az orsó rendkívüli zsinórkapacitással rendelkezik (750m fér el rajta 0,33mm-es zsinórból) aminek köszönhetően nem csak a behúzó horgászatokhoz, hanem az extra lassú dobemelésnek és a nagy dobnak köszönhetően távdobáshoz is tökéletes választás... • Rendkívüli zsinórkapacitás, amely ideálissá teszi távdobásh...
Márka :
Fox
Méret :
13 000
Fékrendszer :
elsőfék
79 900 Ft
0563040
A Great White sósvízi orsó új verziója a maximális hatékonyságot kínálja verhetetlen áron. A név mindent elmond az erot és a maximális terhelhetoséget jelenti. A tartós fém alkatrészekbol készült elpusztíthatatlan orsótest amely még a nagyon eros harcias halfajok terhelését is kibírja ezt az orsót egy nagyon tartós eromuvé emeli.A tengerre szánt orsótest kék díszítéssel ragyog modern és vonzó megjelenést kölcsönöz az orsónak.Az átdolgozott felszereltség jellemzoi többek között javítják a féke...
Márka :
Zebco
Méret :
4 000
Fékrendszer :
elsőfék
25 900 Ft
0563060
A Great White sósvízi orsó új verziója a maximális hatékonyságot kínálja verhetetlen áron. A név mindent elmond az erot és a maximális terhelhetoséget jelenti. A tartós fém alkatrészekbol készült elpusztíthatatlan orsótest amely még a nagyon eros harcias halfajok terhelését is kibírja ezt az orsót egy nagyon tartós eromuvé emeli.A tengerre szánt orsótest kék díszítéssel ragyog modern és vonzó megjelenést kölcsönöz az orsónak.Az átdolgozott felszereltség jellemzoi többek között javítják a féke...
Márka :
Zebco
Méret :
6 000
Fékrendszer :
elsőfék
27 900 Ft
101001004
A CORZAR a Delphin cég nagy kapacitású pontyozó orsóinak családjába tartozik, amely kitűnik kimagasló kialakításával. Alapja egy masszív orsótalp, amely nagyon erős és tartós műanyagból készül. A orsó belsejében csigatengely található, amely golyóscsapágyakkal (6 + 1) kombinálva biztosítja a zavartalan, sima futást és a hosszú élettartamot. A CORZAR úgynevezett "power" fékkel van felszerelve, amelynek fékezőereje tekintélyes 25 kg-ig terjed, és az orsóval két különböző fékcsillagot is kap. A ...
Márka :
Delphin
Méret :
8 000
Fékrendszer :
elsőfék
24 900 Ft
Nincs raktáron
286035075
Az EXYL egy másik szint! Már az első kézbevételkor rájön, hogy ez egy nehéz, masszív orsó, amely túléli Önnel a legnagyobb kalandokat is. A pontyhorgászat legnehezebb időszakaiban is bátran támaszkodhat rá. A csigakerekes mechanizmus kompozit testben hosszú élettartamot és problémamentes futást biztosít. Ennek a bevált mechanizmusnak köszönhetően az EXYL robusztus és megbízható orsó. Összesen 7 csapágy biztosítja a zökkenőmentes futást. A rotor kefékkel van ellátva, ami megakadályozza a zsinó...
Márka :
Delphin
Méret :
8 000
Fékrendszer :
elsőfék
32 900 Ft
Nincs raktáron